Neminik doo

Firma „NEMINIK“ Beograd osnovana je 10.12.1992. godine kao malo trgovinsko preduzeće čija je glavna delatnost bila distribucija dodatnog materijala za zavarivanje. Stručnim usavršavanjem i napornim radom postali smo jedna od vodećih firmi u plasmanu materijala, aparata i opreme iz oblasti zavarivanja.

Danas je naša firma generalni zastupnik kompanija Magmaweld (Oerlikon), Panasonic, Hypertherm, Kjellberg, Fimer, Jäckle, Abicor Binzel, Bohler itd. Uz veliku podršku svojih dobavljača uspevamo da zadovoljimo sve potrebe svojih klijenata. Potvrda naše ozbiljnosti poslovanja je i ISO 9001:2008 standard koji posedujemo.

U mogucnosti smo da vam ponudimo i uslužno zavarivanje uz kreiranje i odgovarajuće tehnologije. Širokim asortimanom robe vrhunskog kvaliteta ispunjavamo i najsloženije zahteve naših klijenata, jer za nas kvalitet nema kompromis.

Kontaktirajte nas i proverite zasto smo najbolji.

Zašto odabrati baš nas?

U mogućnosti smo da vam ponudimo uslužno zavarivanje uz kreiranje i odgovarajuće tehnologije.

Širokim asortimanom robe vrhunskog kvaliteta nastojimo da ispunimo i najsloženije zahteve naših klijenata, jer za nas kvalitet nema kompromis.

Kako bismo bolje razumeli potrebe klijenata i izašli u susret njihovim mogućnostima, kreirali smo tim stručnjaka čije poznavanje domaćeg i šireg, stranog tržišta omogućava našoj kompaniji da uvek bude u samom vrhu.

U cilju osiguranja kvaliteta usluge, Neminik doo angažuje isključivo vrhunske profesionalce u oblasti zavarivanja. Naši zaposleni su tu da Vas informišu o materijalima, aparatima i opremi u našoj ponudi, dok poseban terenski tim rešava pitanja zavarivanja na teritoriji čitave Srbije.

Napornim radom već 25 godina dokazujemo da od male poridicne firme može da se stvori firma koje je vodeca na trzisu Srbije iz oblasti zavarivanja. Na svakom koraku ovog puta naši cenjeni klijenti su bili sa nama. Stoga nam je Vaše mišljenje važno.

Naši partneri
Kjellberg Finsterwalde
Abicor Binzel
Hypertherm
Bohler
Panasonic
Magmaweld